Category: Rock

Qysh Na Dual Ky Bedatë - Demir Krasniqi, Tahir Drenica, Shaip Berisha Dhe Baki Ceka - Qysh Na Dual Ky Bedatë / Shota Galica (Vinyl)

8 thoughts on “ Qysh Na Dual Ky Bedatë - Demir Krasniqi, Tahir Drenica, Shaip Berisha Dhe Baki Ceka - Qysh Na Dual Ky Bedatë / Shota Galica (Vinyl)

 1. Tujind
  Dhe këtë, më mirë se Demir Krasniqi, folklorist, etnolog rapsod, dhe gazetar nga Gjilani, nuk mund ta sqarojë askush Demir, ju dispononi tekstin origjinal të këngës së Rexhës,një këngë e njohur dhe e kënduar prej dekadash nga këngëtarë dhe rapsodë mëe zë në Shqipëri dhe Kosovë.
  Reply
 2. Fenrizragore
  Demir Krasniqi uron që mos të ketë më nevojë të shkruajë e të këndoj për kësi temash. Kronikë nga Dafina Jegeni. N’Kuvend të Kosovës. N’Kuvend të Kosovës seç po fishkëllejnë pipëzat Shefat japin shenjat se po fillojnë krizat! N’Kuvend të Kosovës seç na .
  Reply
 3. Mutilar
  “Kqyreni qysh na vjen mësuesja në mësim, kur kjo hap kambët ku me pasë mendjen na!” Skandalizohen nxanësit (foto) 28/02/ Facebook. REZERVOHET E DREJTA E REDAKTIMIT DHE MOSPUBLIKIMIT TE KOMENTEVE DHE OPINIONEVE QE BIEN NDESH ME KODEKSIN E GAZETARISE DHE POLITIKAT EDITORIALE TE TELEVIZIONIT RROKUM. Na kontakto: [email .
  Reply
 4. JoJozuru
  Dermir Krasniqi ka lindur më 10 shkurt në fshatin Tygjec të Dardanës në Kosovë.Shkollën fillore e kreu në fshatin e lindjes, ndërsa shkollimin e mesëm-drejtimin muzikor e keru në Prishtinë.Bazat e para nga kultura muzikore i mori nga mësuesi Rexhep Bunjaku, që kur ishte nxënës i shkollës fillore.Në klasën e gjashtë ai zuri vendin e parë në manifestimin rajonal.
  Reply
 5. Dur
  Sepse ne kemi njerëzit, dijen dhe guximin për ta bërë këtë punë”, ka thënë Krasniqi, përcjell calpanisccambchetsatatharoundnotofo.coinfo “Le të na testojnë. Nëse për 6 muaj nuk e rrëzojmë qeverinë, le të na thonë dështakë, e çkado tjetër, e ne po e lëmë politikën”, ka thënë ai.
  Reply
 6. Kigajora
  Aug 30,  · submitted Mitar Mirić - Voli Me Danas Više Nego Juče / Ne Ostavljaj Suze Na Mom Pragu. 4 months ago submitted Meho Puzić - Moj Brate U Tuđini / Pusti Me.
  Reply
 7. Teran
  Dëshmori i kombit Tahir Sinani - Teksti, muzika dhe interpretimi: Demir Krasniqi- Çka po ma thotë zemra, po ma këndon goja –. Për trim luftëtarin, lindur nga Tropoja!. Këndoj për vullnetarin edhe komandantin,. Dëshmor kombëtarin, për Tahir Sinanin!. Nga tri lufta çlirimtare që i pat vatani –.
  Reply
 8. Darn
  Dec 29,  · DEMIR KRASNIQI E SHAIP BERISHA Dheu i Huaj Na Ka Dëmtuar QAMILI VOGEL dhe TAHIR DRENICA -Zo' Ku Krisi Pushka Promë - - Duration: Demir Krasniqi Qysh na dul ky bedat .
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *